17 Mei 2018

Reis naar Macedonië in september

Ga naar overzicht

Deel op:

an dinsdag 25 september t/m 2 oktober 2018 organiseren de Rotterdamse stichtingen 'Oecumenische Ontmoetingen’ en 'Leerhuis Spiritualiteit’ een achtdaagse oecumenische reis naar Macedonië.

Dit gebeurt in samenwerking met reisorganisatie InterBalkan. Inbegrepen is een excursie naar Tirana, de hoofdstad van Albanië. De verblijfplaats is Ohrid; alle zeven overnachtingen zijn in hetzelfde hotel.

Ohrid wordt wel het Jeruzalem van de Balkan genoemd en is opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Naast de vrije tijd om heerlijk te vertoeven aan het prachtige Meer van Ohrid, worden er excursies gemaakt naar o.m. de hoofdstad Skopje (de geboortestad van Moeder Theresa) en naar een aantal zeer mooi gelegen kloosters en steden. De reis is ook een ontmoeting met het Oosters-Orthodoxe Christendom. Bergen en meren, kloosters en kerken; een boeiende excursiereis!

Volledig dagprogramma kunt u vinden op de site: www.leerhuisspiritualiteit.nl

Datum: Dinsdag 25 september t/m 2 oktober

Prijs: € 1.198,00 p.p. (bij aanmelding vóór 20 juni a.s.), toeslag eenpersoonskamer: € 109.00

Begeleiding: Leo de Jong o.p. en Co Elshout

Zeer veel inbegrepen: vliegreis incl. hand- en ruimbagage en belastingen, transfers, vervoer (touringcar), ontbijt en diners, reis(bege)leiding, lokale Nederlandssprekende gids, alle excursies en entreegelden volgens het programma, alle lokale belastingen, fooien, administratie- en reserveringskosten. Niet inbegrepen: calamiteitenfonds € 2,50, lunches, drankjes, reis- en/of annuleringsverzekering. Minimaal 20, maximaal 30 deelnemers.

Voor informatie/aanmelding: info@leerhuisspiritualiteit.nl, tel. 0180-859955 (José van der Torre). Of : Stichting Oecumenische Ontmoetingen: mail@oecumont.nl, tel. 010-4220471 (Co Elshout)