02 Oktober 2017

Professiefeest DLN op 29 oktober in Utrecht

Ga naar overzicht

Deel op:

e Dominicaanse Lekengemeenschap Nederland verwelkomt op 29 oktober vier nieuwe leden, die na een jaar van kennismaking en vorming zijn toegelaten tot de professie. Zes leden bekrachtigen hun professie. Wie wil meevieren is van harte welkom.

Hans Hamers, Dominicus Kamsma, Suzanna Louwerse en Wilma Schuring leggen hun professie af tijdens een feestelijke vesperviering, zondag 29 oktober, in de Dominicuskerk in Utrecht (Palestrinastraat 1). De viering begint om 15.00 uur.

Wij stellen de nieuwe leden morgen op deze site aan u voor.

Yvonne Riemeijer Marianne Merkx

Tijdens dezelfde viering bevestigen zes lekendominicanen hun verbintenis met de Orde van Sint-Dominicus. Aart Geervliet, Jacqueline Huizinga, Marianne Merkx, Yvonne Riemeijer, Herman Stessens en José van der Torre bekrachtigen de professie die zij drie of vier jaar geleden hebben afgelegd.

Zusters en broeders van de dominicaanse familie, geestverwanten en overige belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om aan de viering deel te nemen. Na afloop is er gelegenheid elkaar te feliciteren en te ontmoeten.

Herman Stessens Aart Geervliet

Vanaf 29 oktober telt de DLN 58 geprofeste leden: 33 vrouwen en 25 mannen. Daarnaast volgen vijf mensen het initiële vormingsjaar dat aan een mogelijke professie voorafgaat.

 José van der Torre  Jacqueline Huizinga

Meer weten over de lekendominicanen? Klik hier!