12 Juli 2017

Karen Armstrong krijgt eredoctoraat aan de VU

Ga naar overzicht

Deel op:

aandag 4 september krijgt de befaamde auteur Karen Armstrong uit handen van erepromotor Manuela Kalsky een eredoctoraat uitgereikt van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Karen Armstrong

Karen Armstrong schreef tal van bestsellers op het gebied van religiegeschiedenis en is een internationaal befaamd pleitbezorger voor compassie als verbindende kwaliteit in de samenleving en tussen religies.

Ze ontvangt haar eredoctoraat in Theologie en Religiestudies van de Vrije Universiteit Amsterdam uit handen van erepromotor Manuela Kalsky, bijzonder hoogleraar op de Edward Schillebeeckx-leerstoel voor Theologie en Samenleving en directeur van het Dominicaans Studiecentrum voor Theologie en Samenleving DSTS.

Lees hier meer.