26 Juni 2017

Dubbel-DVD over feest 800 jaar dominicanen

Ga naar overzicht

Deel op:

et lijstje met het grote aantal activiteiten in Nederland vanwege het achtste eeuwfeest van de Orde was indrukwekkend. Het in beeld en geluid langs te zien komen eens te meer. Bestel nu de dubbel-DVD met foto’s, video’s en radiofragmenten van 800 jaar dominicanen.

Frans Middelham, betrokken bij de Utrechtse Dominicuskerk, maakte een overzicht van activiteiten bij het 800-jarig bestaan. Op de ene DVD staan beelden, foto’s en geluidsfragmenten. Via een tv-toestel en de afstandsbediening of via een computer is alles te bekijken, afzonderlijk en als één doorlopende voorstelling.

Op de andere DVD staan documentaires: de door KRO-NCRV uitgezonden documentaire over ‘de nieuwe dominicanen’, een impressie van het slotkoor van het concert met James MacMillan en drie documentaires van Songs for Mary in Zwolle.

De DVD is gemaakt voor leden van de dominicaanse familie en is na te bestellen door €10,- over te maken op NL89 INGB 0003 5479 39 ten name van F MIDDELHAM EO W KUIJPERS, onder vermelding van naam, adres en postcode.

Of stuur een berichtje aan Frans Middelham. U kunt hem ook bellen: 030-2934683.

*

Zie ook: www.800jaardominicanen.nl

Terugblik: alle (?) activiteiten in 2016