08 Juni 2017

750 bezoekers bij Feest van de Geest in Zwolle

Ga naar overzicht

Deel op:

e vijfde editie van Feest van de Geest, een Pinksterfestival in het Dominicanenklooster Zwolle, stond in het teken van het woord in allerlei vormen. Met mooi weer en wat wind werden het twee geslaagde en aangename dagen.

Stamelen, roepen, dichten, zingen, vertellen… geestdrift! Of het nu, de kloostergangen, ramen, vloeren of beelden zijn; het Zwolse klooster staat bol van de betekenisvolle verhalen.

Verschillende woordkunstenaars lieten zich hierdoor inspireren in poëzie, rap, verhaal, zang. In een ludieke veiling onder leiding van Firma Weijland gingen enkele bijzondere stukken uit de kloosterinboedel onder de hamer. De geest van Pinksteren waaide volop en zo’n 750 mensen deden deze dagen het klooster aan! Klik hierboven voor een indruk in de aftermovie.

Volg het klooster op Facebook