16 Januari 2017

Laatste zelfstandig nummer Geloven Onderweg

Ga naar overzicht

Deel op:

et donker in de wereld en in onszelf – en hoe er licht valt, dat is het thema van de laatste zelfstandige uitgave van Geloven Onderweg, tijdschrift van het Dominicanenklooster Huissen. Nu digitaal te lezen.

Klik om het blad te lezen.

Het tijdschrift met een geschiedenis van 134 jaar stopt als abonnementenblad en wordt een katern bij de kloosterkrant, die in grote oplage verschijnt. Vier keer per jaar worden er dan inhoudelijke artikelen over bezinning, bezieling en beweging verspreid.

In het laatste nummer, dat hier digitaal te lezen is, staan artikelen van dominicanen Ernst Marijnissen, Henk Jongerius en Stefan Mangnus; van lekendominicaan Roy Clermons; van workshopleiders als kunstenares Gitta Nieuwenburg, filosofe Welmoed Vlieger en psychiater Klaas-Jan Pos.

Aalt Bakker, directeur van het centrum voor bezinning, bezieling en beweging, bedankt in het voorwoord alle trouwe lezers, schrijvers en redactieleden. &We hopen dat u in de nieuwe opzet onze artikelen blijft lezen en inspiratie blijft ontdekken.’

Klik hier om het blad te lezen.

Klik hier voor de website van het klooster en hier voor die van de communiteit in het klooster.

*

Eerder verscheen:
'Geloven onderweg’ wordt katern in kloosterkrant
'Een metgezel in gelovig leven’