10 November 2016

Presentatie bundel in Boekhandel Dominicanen

Ga naar overzicht

Deel op:

ondag 6 november werd in Boekhandel Dominicanen in Maastricht de bundel Duif en Haan gepresenteerd, resultaat van een schrijversretraite bij broeders dominicanen. Het advies van provinciaal René Dinklo: 'Geef jezelf geregeld te kennen aan welwillende wildvreemden’.

René Dinklo met rechts van hem schrijvers Yves Petry en Kira Wuck

&Je zou het alle mensen aanraden die iets willen zeggen over de waarheid van ons leven en samenleven: geef jezelf geregeld te kennen aan welwillende wildvreemden.

Het gebeurt telkens weer dat de mensen aan wie je zo graag iets wilt overdragen jou misschien nog wel meer raken en beïnvloeden dan andersom. Dat houdt je bij de les: dat het leven niet om ons draait, maar wij om het leven.’

Klik hier voor een uitgebreid verslag op 800jaardominicanen.nl.

presentatie bundel schrijversretraite 6 nov 2016-5

NB: de bundel is voor leden van de dominicaanse familie gratis en wordt verspreid via de diverse geledingen. Het boekje zal ook verkrijgbaar zijn bij de verschillende dominicaanse centra in het land. Informatie: info@dominicanen.nl.

Voor betaald bestellen (à € 7,95) klik hier

Zie ook: 'Cynisme is een hardnekkige vorm van luiheid’

Foto’s: Marijn Lansbergen