07 September 2016

Aanbod: uitleg over het Rozenkransicoon

Ga naar overzicht

Deel op:

p class="p1">Volgens de legende was het Maria zelf die aan Dominicus zelf de rozenkrans gaf. Thom Breukel komt in de Mariamaand oktober graag uitleg geven over de beroemde Rozenkransicoon.

rozenkransicoon

Dominicanen zijn altijd propagandisten van het Rozenkransgebed geweest. Vanwege de viering van 800 jaar dominicanen biedt Thom Breukel van iconenatelier In een zachte bries uit Amsterdam aan de dominicaanse familie in Nederland aan om in de Mariamaand oktober te komen vertellen over deze bijzondere icoon.

Het gebedssnoer dat bij de rozenkrans gebruikt wordt, komt bij alle grote godsdiensten en religieuze tradities voor. Om een afspraak te maken voor deze werkvorm kunt u mailen met th.breukel@upcmail.nl

Thom Breukel is behalve iconenschilder onder meer schrijver van de stilte-atlassen van Nederland en ontwerper van de meditatiekamer &de Binnenkamer’ in het klooster van Huissen. Zie Twintig jaar 'Binnenkamer’ in Huissen