23 Mei 2016

Doe mee met de enquete van het DSTS

Ga naar overzicht

Deel op:

et Dominicaans Studiecentrum voor Theologie en Samenleving (DSTS) doet onderzoek naar welke rol religie speelt in het leven van mensen. Ook wil zij nagaan wat de behoefte is aan activiteiten bij dominicaanse en aanverwante centra.

VraagtekenGraag willen wij u daarom vragen om een enquête in te vullen over de rol van religie in uw leven en de activiteiten bij deze centra. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en is bedoeld voor zowel bezoekers als begeleiders van activiteiten.

Als een extra aanmoediging zullen onder de deelnemers drie exemplaren van 'Flexibel geloven’ worden verloot, dus wees er snel bij!

De enquête kunt u invullen via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/vragenlijstdsts