08 April 2016

Website en nieuwsbrief Leerhuis Spiritualiteit

Ga naar overzicht

Deel op:

p zoek naar een diepe onderaardse rivier, die ook in onze eigen geest stroomt. Dat is de missie van het Rotterdamse Leerhuis Spiritualiteit, dat nu een eigen website heeft en ook een nieuwsbrief, waarvoor u zich kunt aanmelden.

logo-leerhuis-spiritualiteitHet Leerhuis Spiritualiteit is opgericht in 1994 door Leo de Jong o.p. Het doel was en is om mensen te bereiken binnen en buiten de officiële kerken, die behoefte voelen om zich nader te bezinnen op de bronnen van elke godsdienst: de spiritualiteit en de mystiek in hun verscheidenheid aan vormen.

De inzet van het initiatief was van meet af aan een pastorale, in gesprek te zijn met deelnemers in hun vragen en ervaringen. Dit streven kreeg de naam &Mystiek op Straatniveau’.

Het Leerhuis zorgt voor cursussen, zenmeditatie en publicaties.

Bekijk hier de website www.leerhuisspiritualiteit.nl