28 Januari 2016

Grensdenken: verslag studiedag 23 januari

Ga naar overzicht

Deel op:

rensdenken is het risico nemen om je eigen mening in te moeten ruilen voor een andere mening die je beter acht. Op zaterdag 23 januari organiseerde de DLN een studiedag over dominicaanse theologie. Tanja van Hummel doet verslag op nieuwwij.nl.

800jaarDeze studiedag, georganiseerd door de Dominicaanse Lekengemeenschap Nederland, vond plaats in het kader van het 800 jarig jubileum van de dominicanen.

In de Dominicuskerk te Nijmegen kwamen uit alle geledingen van de dominicaanse familie mensen samen om te onderzoeken hoe God midden in de wereld is. Het was een dag van stilstaan, delen en vieren, met het risico je eigen mening in te moeten ruilen. Kortom, een dag vol grensdenken.

Klik hier voor het verslag van Tanja van Hummel op de website www.nieuwwij.nl