06 Oktober 2015

Songs for Mary in Zwolle

Ga naar overzicht

Deel op:

en artiest die zich twee dagen terug trekt in het Dominicanenklooster Zwolle en geïnspireerd op de Mariakapel een nieuwe song schrijft. Songs for Mary begint volgende week en is via Facebook te volgen.

songsformary

Het maakproces en de song worden vastgelegd op video en via deze pagina gedeeld. Aan het eind van de serie bezoeken aan het klooster volgt een exclusief concert op locatie en in muziekcentrum Hedon.

Songs for Mary is een project van IndeKringloop, Hedon en Dominicanenklooster Zwolle. Zij dagen drie Zwolse artiesten uit om te reflecteren op het verhaal van Maria en deze reflectie om te zetten in een lied.

Dit eerste jaar werken The Black Atlantic, Chayah en Tangarine mee. De song en het maakproces worden vastgelegd op video. Het project wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden op locatie (11 december) en op poppodium Hedon (23 december).