08 Oktober 2015

Nieuwe hoofdredacteur voor www.nieuwwij.nl

Ga naar overzicht

Deel op:

hantal Suissa-Runne is per 1 oktober benoemd tot hoofdredacteur van de interreligieuze en interculturele website Nieuwwij.nl. Zij volgt Ida Overdijk op, die als eindredacteur IKON TV verantwoordelijk is voor diverse programma’s.

Chantal-Suissa-RunneDe multimediale website Nieuwwij.nl bestaat sinds 2008 en is mede opgericht door het Dominicaans Studiecentrum DSTS. Het zoekt in onze diverse samenleving op een positieve en inclusieve wijze naar nieuwe vormen van &WIJ’, onder het motto: verbind de verschillen!

Chantal Suissa-Runne(1980) zette eerder diverse succesvolle programma’s op omtrent het verbinden van verschillende groepen in de samenleving (Leer Je Buren Kennen), het tegengaan van discriminatie en uitsluiting (Mo & Moos: Vriendschap en leiderschap in Mokum) en empowerment van jong talent en docenten (Rechtstaat in de Klas).

Daarnaast adviseert zij de overheid en het maatschappelijk veld over deze onderwerpen. Een van haar ambities als nieuwe hoofdredacteur van Nieuwwij is het verbinden van het online platform aan offline activiteiten en lokale projecten.

Zie www.nieuwwij.nl