03 Juli 2015

Manuela Kalsky op symposium Veerstichting

Ga naar overzicht

Deel op:

et jaarlijkse tweedaagse symposium van de Veerstichting, voor 250 topstudenten en 250 sleutelfiguren uit de samenleving, gaat dit keer over identiteit, op 15 en 16 oktober. DSTS-directeur Manuela Kalsky is een van de negen sprekers.

Manuela Kalsky

&Onbegrensd ID’ is het thema van deze tweedaagse &Op zoek naar houvast in een wereld vol verandering’. Die veranderingen zijn veelsoortig, variërend van internationale politieke ontwikkelingen tot sociale veranderingen door de invloed van nieuwe media. Lees hier de schets van het thema op de site van de Veerstichting.

Manuela Kalsky is directeur van het Dominicaans Studiecentrum DSTS en bekleedt momenteel de Edward Schillebeeckx leerstoel voor Theologie en Samenleving aan de Vrije Universiteit. Zij doet onderzoek naar de huidige rol van religie in Noordwest-Europa en is vooral geïnteresseerd in het fenomeen van multiple religious identity, waarbij mensen in hun zoektocht naar zingeving meer en meer putten uit verscheidene religieuze en niet-religieuze bronnen.

Lees hier meer over de Veerstichting.

Klik hier voor meer informatie over sprekers en programma.