05 Februari 2015

Mogelijke heruitgave Oostvogels 'Ziel op de fiets'

Ga naar overzicht

Deel op:

et boek is al enige tijd uitverkocht, maar dankzij de constant binnendruppelende verzoeken overweegt de Deventer Universitaire Pers een heruitgave van &Ziel op de fiets. Wijsgerig reisboek van een kritische dominicaan’ van Gerard Oostvogel o.p. Als er genoeg voorintekeningen komen, gaat de heruitgave door.

oostvogel_zielopdefietsGerard Oostvogel was studentenpastor, vice-voorzitter van de Acht Mei Beweging en een van de voorgangers bij het oecumenisch huwelijk van Prins Maurits en Prinses Marilène. In 2008 verscheen zijn Ziel op de fiets, een sierlijke uitgave in de 'Geert Grote Reeks voor Kritische Spiritualiteit’ van de Deventer Universitaire Pers. 'Een prachtig lees-, kijk-, denk- en vooral kritisch geloofsboek’, schreef de Biltsche Courant destijds.

Oostvogel verzamelt al jaren aantekeningen, reisverslagen, eigengemaakte foto’s en andere spiritueel getinte afbeeldingen. Het boek, ruim 300 pagina’s dik met 75 foto’s, biedt voor het eerst een kijkje in die persoonlijke geloofswereld, bijeengebracht en geredigeerd door oud-Elsevier-journalist Ronald Meijer, en uitgegeven in het jaar dat Oostvogel zijn tachtigste verjaardag vierde.

Klik hier om kennis te maken met het boek.

Klik hier om meer te lezen over boek en auteur.

Wilt u het boek hebben? Of kent u iemand die er belangstelling voor heeft? De prijs bij voorintekening is € 24,-. Als de heruitgave doorgaat, bij voldoende belangstelling, wordt de prijs plm. € 28,-

Gerard Oostvogel o.p.

De intekeningsmail kan gestuurd worden naar info@universitairepers.nl. Inschrijving sluit 1 mei 2015.

Klik hier voor een recent interview met Gerard Oostvogel o.p.