02 Februari 2015

Help het klooster in Huissen jongeren te trainen

Ga naar overzicht

Deel op:

e crowdfunding van de trainingsweken voor jongeren in het Dominicanenklooster heeft nog een laatste duwtje nodig. Tot nu toe gaven 31 donateurs samen €4000. Om het project door te kunnen laten gaan moet het klooster 80% van de doelstelling van € 6000 halen: nog € 800 te gaan dus.

klooster huissen vanaf de wegSinds een aantal jaren organiseert het Dominicanenklooster Huissen trainingsweken voor jongeren van 16 tot 22 jaar, over zelfvertrouwen, grenzen, talenten en communicatie. De jongeren betalen een kleine bijdrage, de rest wordt betaald uit fondsen en… crowdfunding.

De training is een intensief en afwisselend traject op maat. Het biedt jongeren gereedschappen en oefeningen, waarmee ze duidelijker kunnen krijgen wie ze zijn en wat ze willen. Hierdoor wordt hun zelfvertrouwen vergroot, leren ze duidelijker en effectiever communiceren en leren ze op een constructieve manier om te gaan met positieve en negatieve gebeurtenissen in hun leven.

Tijdens de 'terugkom-avonden’, met en zonder ouders, blijkt telkens hoe waardevol deze trainingsweken zijn voor de deelnemers.

Enkele quotes van deelnemers:

&Leerzaam, sensationeel, geweldig!’
&Zo waardevol dat er geen woorden voor zijn. Een manier om het leven en mezelf te omarmen en gelukkig te zijn.’
&Prachtig, een echt geschenk en een prachtige locatie!’
&Super waardevol en leerzaam. Ik kan het nog niet helemaal omschrijven en verwoorden, maar ik ga als een mooier persoon hier weg. Daar ga ik mee aan de slag.’
&Fantastisch. Bijzonder om zo onderdeel van een groep te voelen en en zorgeloos mezelf te kunnen zijn.’

In 2015 willen we deze weken ook graag weer organiseren.

De totale kosten van het project zijn per trainingstraject ongeveer € 15.000. De jongeren betalen zelf een (symbolische) bijdrage. Voor 2015 verwacht men ongeveer €9000 binnen te krijgen van diverse fondsen. Via crowdfunding wil het klooster de ontbrekende € 6000 binnenhalen.

Doet u mee? Er zijn leuke beloningen beschikbaar voor de donateurs.

Klik op www.geloofinjeproject.nl