10 December 2014

Grietje en Holkje in het Dominicanenklooster Huissen

Ga naar overzicht

Deel op:

rietje Post (76) uit Werkendam verlaat bijna nooit haar woonplaats, maar heeft altijd al de wens gehad om een tijdje in een klooster te verblijven. Daarom neemt Man bijt hond haar, in deze adventsperiode, mee voor een bijzonder verblijf in het Dominicanenklooster in Huissen.

holkje-manbijthond

Daar wordt Grietje warm ontvangen door zuster Holkje van der Veer. Samen met Holkje gaat Grietje op zoek naar verdieping en de geheimen van het kloosterleven. Dat is niet altijd makkelijk want heimwee ligt op de loer, vooral omdat een van Grietjes 27 katten thuis erg ziek is.

Klik hier voor de afleveringen

Op 14 december om 16.00u geeft Holkje een lezing in de Doopsgezinde Kerk in Amsterdam: &Verlangen, een wonder dat ik liefde noem’.
Toegang gratis (en er zijn maar weinig plekken!)
Meerpad 9
1025 LA Amsterdam