08 Mei 2014

Hans Bouman nieuwe voorzitter Kloostertuin

Ga naar overzicht

Deel op:

e Kloostertuin heeft vanaf 1 mei 2014 een nieuwe voorzitter: Hans Bouman neemt het stokje over van Anton Hendriks, die verantwoordelijk was voor oprichting en de eerste jaren van dit spirituele centrum in Rotterdam.
Hans-BoumanDe Kloostertuin zal zich de komende tijd richten op verdere profilering in de stad Rotterdam en richt zich daarbij vooral op de doelgroep tot 40 jaar. De samenwerking met het Klooster Huissen en het Leerhuis Spiritualiteit wordt verder vorm gegeven.

Hans Bouman: &Als bestuur staan we op een cruciaal moment. Ik zie het als mijn taak om de staf te ondersteunen en zo mede vorm te geven aan een prachtig centrum. Ik zie de Kloostertuin als een oefenplaats voor het leven met religieuze, culturele en etnische verscheidenheid en als een ANWB voor het levensbeschouwelijk verkeer tijdens de levensreis.’

Hans Bouman is sinds 2010 bestuurslid van de Kloostertuin, daarnaast is hij lekendominicaan en bestuurder van de Dominicaanse Lekengemeenschap Nederland. Hij heeft een eigen praktijk voor praktische levenskunst, counseling en training.

Op 23 mei is hij met Anne Stael begeleider van een workshop voor medewerkers van hospices.

Zie: De Kloostertuin