13 December 2013

Vlaamse 'Preek van de Week' is terug

Ga naar overzicht

Deel op:

eer dan vierduizend mensen kregen eertijds de &Preek van de Week’ in hun digitale postvak, totdat pater Bertrand De Clercq o.p. plotseling door ziekte uitviel. Nu is de nieuwe &webstek’ ingericht en komt deze dienst van de Vlaamse dominicanen weer op gang.

preek van de weekDe preekteksten bedoelen geen hapklare materie te zijn, maar ingrediënten. &Van wie ze wil gebruiken wordt verwacht dat hij of zij de finale bereiding verzorgt’, staat op de website van Preek van de Week te lezen. Iedereen kan vrij gebruik maken van alle teksten, bronvermelding wordt op prijs gesteld.

Verantwoordelijke uitgever is Marcel Braekers o.p., provinciaal van de Vlaamse dominicanen. De redactie is in handen van Peter Gijsbrechts o.p. De komende tijd wordt ook het archief helemaal opnieuw opgebouwd.

Preek van de Week webstek (ook om te abonneren)

Preek van de Week op Facebook
Preek van de Week op Twitter

Preek van de Week op Google Plus