04 December 2013

Vacature postdoc 'Multiple Religious Belonging'

Ga naar overzicht

Deel op:

an de VU in Amsterdam is plaats voor een postdoc op het project &Multiple religious belonging’, een samenwerking met dominicaans studiecentrum DSTS, De Nieuwe Liefde, IKON en de Vereniging voor Geestelijke Verzorgers in Zorginstellingen.

multi-300x169De Vrije Universiteit Amsterdam (VU) telt twaalf faculteiten en verschillende instituten, stichtingen en onderzoekscentra. De VU heeft ruim 4.000 medewerkers 25.000 studenten.

De Faculteit der Godgeleerdheid van de Vrije Universiteit heeft, in het kader van de toegekende NWO-subsidie voor het vierjarige project Multiple religious belonging (MRB): hermeneutical and empirical explorations of hybrid religiosity, een vacature voor een postdoc.

Het project wordt geleid door prof. dr. André van der Braak en prof. dr. Manuela Kalsky van de Faculteit der Godgeleerdheid (VU), en wordt uitgevoerd in samenwerking met het Dominicaans Studiecentrum voor Theologie en Samenleving (DSTS), De Nieuwe Liefde, IKON TV en de Vereniging voor Geestelijk Verzorgers in Zorginstellingen (VGVZ). Voor een volledige beschrijving van het project, zie: www.dsts.nl/nwo/mrb-nwo.pdf.

De Postdoc zal een aanstelling voor 40 maanden krijgen met een aanstellingsomvang van 0,6 fte. Hij of zij wordt verwacht het empirische subproject over MRB uit te voeren, resulterend in ten minste twee wetenschappelijke artikelen en een monografie.

Zie www.vu.nl