28 Oktober 2013

'Ongewone Wegen' wint Vlaamse publieksprijs

Ga naar overzicht

Deel op:

e Vlaamse televisiemaker en interviewer Lucette Verboven won vrijdag met &Ongewone Wegen’ de Vlaamse Publieksprijs voor het spirituele en religieuze boek 2013. Het boek bevat portretten met zeer uiteenlopende mannen en vrouwen uit de dominicaanse wereld.

Lucette Verboven tijdens de uitreiking.

Kerknet meldt: &De erkenning voor het boek Ongewone Wegen toont dat mensen nog steeds op zoek gaan. De verhalen van deze geïnspireerde mannen en vrouwen vanuit hun gemeenschappelijke spiritualiteit die ik gebundeld heb zijn intens en waarachtig. Het is belangrijk dat zij worden gelezen en worden doorverteld.’

Dat zegt Lucette Verboven, de winnaar van publieksprijs van het Spirituele en Religieuze Boek 2013 met 'Ongewone Wegen’. Het Ongewone wegenboek over de manier waarop verschillende mensen op heel eigen manier de dominicaanse spiritualiteit beleven, verscheen oorspronkelijk in het Engels. Weldra wordt het ook in het Frans vertaald.

De publieksprijs werd via een internetstemming toegekend aan deze uitgave van Pelckmans. 7.875 lezers stemden op het boek.

Zie het hele artikel op Kerknet

Lees ook 'Ongewone wegen’: een 'must have’