06 Augustus 2013

Kloostertuin Rotterdam zoekt medewerker

Ga naar overzicht

Deel op:

div id="stcpDiv"> Stichting &Kloostertuin’ in Rotterdam biedt mensen van verschillende achtergrond activiteiten aan op het gebied van inspiratie en zingeving, en is een ontmoetingsplek. De Kloostertuin heeft een vacature voor 17 uur per week voor onder meer organisatie en acquisitie.

De naam &kloostertuin’ komt letterlijk van deze binnentuin van de Steigerkerk.

De Kloostertuin, ontstaan vanuit de dominicaanse parochie Het Steiger in hartje Rotterdam, organiseert discussiegroepen, lezingen, tentoonstellingen en kunstuitingen op het gebied van muziek, drama en dans. De activiteiten beogen individuele vragen te beantwoorden en ook een bijdrage te leveren aan een betere samenleving in multicultureel Rotterdam en omstreken.

Gezocht wordt iemand met een afgeronde HBO of universitaire opleiding, woonachtig in Rotterdam of directe omgeving en met kennis van de sociale kaart van Rotterdam. De nieuwe medewerker moet affiniteit hebben met zingeving en religie en organisatorische vaardigheden hebben.  Ervaring met sociale media, PR en acquisitie wordt op prijs gesteld.De Kloostertuin biedt een functie van 17 uur per week. Het is een nieuwe functie, de medewerker krijgt voldoende vrijheid om deze in te vullen. Werktijden in overleg. De functie is beschikbaar per 1 oktober. De Kloostertuin biedt ondersteuning door het bestuur en de coördinator. Verantwoording leg je af aan het bestuur.
Afhankelijk van aantoonbare kennis, kunde en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 1.128,37 bruto per maand, incl. 8% vakantietoeslag, op basis van 17 uur per week .

Reageren kan tot en met 23 augustus via info@kloostertuin.nl. De sollicitatiebrief kan gericht worden aan de voorzitter van het bestuur, Anton Hendriks. De gesprekken vinden plaats op maandag 2 september.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anton Hendriks voorzitter (06 39442448) of Anne Stael, coördinator (06 46200281)

www.kloostertuin.nl