26 Juli 2013

Nieuwe website Dominicus Amsterdam

Ga naar overzicht

Deel op:

De Dominicus’ is in Amsterdam en wijde omstreken een begrip. De zelfstandige oecumenische geloofsgemeenschap in het centrum van de hoofdstad heeft nu een nieuwe website, die beter past bij de levendigheid van deze voormalige dominicaanse kerk.

&De Dominicus’ huist in een mooie Cuyperskerk in de Spuistraat en trekt wekelijks bezoekers uit de wijde omtrek. Dominicaanse invloeden zijn er nog steeds, en niet alleen in de vorm van steen en glas-in-lood in het gebouw. Bij de gastpredikers horen onder meer DSTS-directeur en Schillebeeckx-hoogleraar Manuela Kalsky, theoloog en lekendominicaan Erik Borgman, en journalist en redacteur van de website van Dominicaans Nederland Arjan Broers. Een enkele keer gaat dominicaan Jan Nieuwenhuis, lange tijd pastor van deze kerk, nog voor.

Klik hier voor een bezoek via de nieuwe website. Het heeft ook een ander adres dan het oude: www.dominicusamsterdam.nl