29 Mei 2013

Nieuw bestuur dominicanessen Voorschoten

Ga naar overzicht

Deel op:

et zevenentwintigste kapittel van de zusters Dominicanessen van de H. Catharina van Siëna te Voorschoten koos op 28 mei een nieuw bestuur. Als algemeen overste is zr. Regina Plat herkozen.

Het kapittel van de dominicanessen van Voorschoten blikt deze week terug en vooruit en praat over het beleid en de keuzes van de steeds ouder en kleiner wordende congregatie. Ook wordt dan een nieuw bestuur gekozen, voor een periode van vier jaar.

Zr. Regina Plat is herkozen tot algemeen overste. Het kapittel nam afscheid van bestuursleden zr. Marie-Laurence Teeuwen en zr. Rosa van Aken. Als nieuwe bestuursleden zijn gekozen zr. Paula van den Berg en zr. Liduina Groenewegen.

Klik hier voor meer informatie over deze congregatie en hier voor een artikel over de zusters Pinkers, die aan de wieg van de congregatie staan. Catharina staat op de foto op de achtergrond.