13 December 2012

Aalt Bakker over 'zijn' klooster in Huissen

Ga naar overzicht

Deel op:

Ik werk nu bijna vijf jaar in Huissen en hoop er zeker over vijf jaar nog te werken. Voor mij overigens een absoluut record, omdat een werkplek gemiddeld na drie jaar gaat vervelen bij mij. Het is een heerlijke plek om te werken.’ Directeur Aalt Bakker van het Dominicanenklooster werd door de website Reliwerk aan de tand gevoeld.

&Het is geweldig om te merken wat het klooster en wat stilte met mensen doet en prachtig om kwetsbaren in de samenleving een plek en inspiratie te bieden. Daar doe ik het voor! Er is gelukkig ook nog veel te doen de komende jaren. Veel kloosters zullen sluiten en er zullen steeds minder religieuzen zijn helaas.’

Klik hier voor het volledige interview met Aalt.

Klik hier voor de website van het Dominicanenklooster Huissen.

Klik hier voor de website van de communiteit van Huissen.