07 Augustus 2012

Geen tekort aan roepingen, wel aan geld...

Ga naar overzicht

Deel op:

aar liefst 64 jonge broeders zijn in de dominicaanse provincie van Sint Jozef (het noordoosten van de Verenigde Staten) in vorming. Dat is een rijkdom, maar het kost een hoop geld. Alleen afgelopen jaar werd er al 2,7 miljoen dollar aan besteed, schrijft Gabriel Gillen o.p. aan mogelijke weldoeners.

Kevin Gabriel Gillen o.p.

Het is een fijn probleem om te hebben, schrijft broeder Gillen in de e-mail van de Dominican Foundation, die het werk van de provincie ondersteunt. Gillen is de nieuwe directeur van de stichting. Maar zonder bijdragen van derden kunnen de dominicanen niet zulke aantallen nieuwe toekomstige priesters opleiden, laat hij er zorgelijk op volgen.

De broeders zeggen zich voor te bereiden op een &grote herlancering van evangelisering in het huidige kerkelijke leven’. De dominicanen hebben in de Verenigde Staten vier provincies.

Klik hier voor de website van de provincie van St. Jozef

Kijk hier hoe de broeders mensen uitnodigen een online donatie te doen.