23 Mei 2012

Klooster Zwolle zoekt nieuwe huurders

Ga naar overzicht

Deel op:

inds 1985 huurde de Rijksgebouwendienst zo’n 2000 vierkante meter kantoorruimte in het monumentale dominicanenklooster van Zwolle, het laatst voor de Rechtbank. Het klooster zoekt nu nieuwe huurders, vanaf 1 april 2013.

Na Staatsbosbeheer, de AID en de Rechtbank is er na 1 april 2013 geen nieuwe gebruiker voor de kantoorruimte. Daarom is per 31 maart 2013 het contract met de Rijksgebouwendienst beëindigd. Het Dominicanenklooster heeft KroeseTempert Bedrijfsmakelaars opdracht gegeven om nieuwe huurders te zoeken.

Behouden
In het prachtige en goed onderhouden monumentale pand, gebouwd in 1902, is een kleine dominicaanse leefgemeenschap gevestigd. Ook is er een jongerencentrum, een goed lopende parochiegemeenschap, en een studiecentrum (Thomashuis).
De verhuur van vergaderruimten en kantoorruimten is voor het klooster van belang om het monumentale gebouw te behouden en onderhouden.

Sfeer en ligging
Manager Jan Bayense van het Dominicanenklooster heeft er alle vertrouwen in dat er geschikte huurders gevonden zullen worden. De kantoorruimten in het sfeervolle gebouw liggen aan de rand van het centrum van Zwolle, op 800 meter van het station en met parkeerplaatsen op het eigen terrein.

 Klik hier voor de huurgegevens van de makelaar.