13 Februari 2012

Website meerdanikzelf blijft nog een jaar

Ga naar overzicht

Deel op:

e website www.meerdanikzelf.nl, waar dominicaan André Lascaris wekelijks blogt over de inhoud van het christelijk geloof, krijgt een doorstart. Oorspronkelijk was de site bedoeld als experiment van een jaar, maar vanwege de brede waardering ervoor komt er in ieder geval een jaar bij.

De website krijgt een kleine 200 bezoekers per dag, zo’n 5000 per maand. Dat aantal loopt langzaam maar gestaag op. Meerdanikzelf is gebaseerd op het gelijknamige boek dat André Lascaris eerder publiceerde. In 2012 zal hij regelmatig nieuwe stukken schrijven met achtergronden en opinies bij actuele ontwikkelingen. Arjan Broers, die ook dominicanen.nl maakt, voert de redactie.

Zie: www.meerdanikzelf.nl

Volg meerdanikzelf op twitter.