13 Februari 2012

Het testament van Jezus - koop of download!

Ga naar overzicht

Deel op:

orig jaar in de vastentijd verzorgde Jan Nieuwenhuis o.p. een dagelijkse vastenmeditatie. Hij besprak vier hoofdstukken uit het evangelie van Johannes, waarin Jezus op de vooravond van zijn dood zijn bezieling bespreekt met zijn leerlingen. Met ons.

De dagelijkse meditatie over &het testament van Jezus’ werd vorig jaar erg gewaardeerd. Vandaar dat u er opnieuw van kunt genieten, en wel in drie vormen.

De Dominicusgemeente in Amsterdam, de thuishaven van Jan Nieuwenhuis (hij preekt er weer op 26 februari, gonst het daar!), maakte een eigen papieren uitgave van de vastenmeditatie. Het mooi verzorgde en handzame boekje is te bestellen bij Ton van Dam, e-mail a.v.dam@tele2.nl of telefoon 0251-654762. Het kost € 7,50 plus verzendkosten.

Ook is de website www.dominicanen.nl/vasten opnieuw te bezoeken voor wie vanaf 22 februari dagelijks digitaal leest en mediteert.

Wie het geheel liever in de hand houdt, kan onderstaande pdf downloaden en zelf uitprinten.

Klik hieronder om de pdf te downloaden

Het testament van Jezus – vastenmeditatie.pdf (3959 Kb)