15 Juli 2011

Dominicaans brevier voor de iPhone en iPad

Ga naar overzicht

Deel op:

e applicatie iBreviary biedt de teksten van de liturgie en het brevier voor elke dag van het jaar, te lezen op mobiele telefoon of tablet. Onlangs zijn ook, in de Engelse versie, dominicaanse gebeden en lezingen voor dominicaanse feesten toegevoegd.

The applicatie iBreviary ontleent de dominicaanse elementen aan het Proprium Ordinis Praedicatorum, een supplement bij het brevier van de orde der dominicanen. De officiële Latijnse teksten van dit supplement zijn goedgekeurd door de Heilige Stoel, voegt de Amerikaanse website van de provincie van St. Joseph waarschuwend toe, maar de Engelse teksten niet! &De Engelse teksten zijn alleen voor privégebruik’…

Klik hier voor het oorspronkelijke bericht en een inkijkje in de applicatie.