03 Februari 2011

'The Dominican Way'

Ga naar overzicht

Deel op:

u de rooms-katholieke kerk in een diepe crisis verkeert, heeft het een flinke dosis dominicaanse frisse lucht nodig, stelt dit Engelstalige boek van de Vlaamse Lucette Verboven. Het verschijnt komende zomer. Met een inleiding van oud-magister en spiritueel leraar Timothy Radcliffe.

De dominicaanse orde bestaat uit broeders, zusters en een groeiend aantal leken. Al deze groepen komen aan het woord in dit boek. Ook zijn er hoofdstukken over intellectuelen, kunstenaars, sociale en politieke revolutionairen en Vaticaanse functionarissen.De invloed van leden van de orde reikt ver, volgens de auteur, die vorig jaar voor de Vlaamse televisie Timothy Radcliffe interviewde.

Klik hier voor meer informatie en om te bestellen.

Zin om te recenseren? Stuur een e-mail naar de redactie.