13 December 2010

Geef het door - digitaal doorgeefboekje

Ga naar overzicht

Deel op:

nder de titel 'Geef het door’ kregen alle abonnees van de digitale nieuwsbrief van deze website een digitaal boekje toegestuurd met acht verhalen van dominicaans geïnspireerde mensen.

Onder hen de lekendominicanen Erik Borgman, Karin Bornhijm, Jakob van der Beek, Roy Clermons. Gratis en voor niks – en met de uitnodiging het dóór te geven

Het boekje bestaat alleen in deze vorm, zoals die ook hieronder is te downloaden. De uitgave, met tekst, beeld en vormgeving van Arjan Broers, is mogelijk gemaakt door het bestuur van het tijdschrift Dominicaans Perspectief, dat afgelopen jaar samenging met het Vlaamse blad Dominicaans Leven.

Geef het door! Klik op de afbeelding om het boekje te downloaden.

‘Geef het door’ bevat portretten van drie zusters, een broeder en vier lekendominicanen. Erik Borgman, Karin Bornhijm, Jakob van der Beek, Roy Clermons, Wijbe Fransen, Delia Brugts, Regina Plat en Margo Verspeek werkten eraan mee. Daarmee is niet de volle breedte van de dominicaanse beweging in ons land recht gedaan, maar is wel een dwarsdoorsnede gegeven.
De fakkel, die een prominente rol speelt bij de portretten, verwijst naar het traditionele beeld van Dominicus, vergezeld van een hond met een fakkel in de bek.

Een pagina uit ‘Geef het door’, met lekendominicaan Karin Bornhijm. Downloaden? Klik hier: Geef het door