10 September 2010

Johannes de Ziener uitverkocht!

Ga naar overzicht

Deel op:

e eenmalige en kleinschalige heruitgave van Johannes de Ziener, het levenswerk van Jan Nieuwenhuis o.p., is alweer uitverkocht. Nieuwe belangstellenden kunnen zich blijven melden, er wordt een wachtlijst gemaakt…

De heruitgave van het boek was een forse inspanning voor de redactie van deze website en de uitgeverij. Johannes de Ziener, al vele jaren uitverkocht en vermaard vanwege de rijke inzichten die het over evangelie, brieven en Apocalyps van Johannes bevat, is bijna duizend pagina’s dik. De belangstelling was niet zo groot dat de vorige uitgeverij, Kok, brood zag in een heruitgave.

De heruitgave met Valkhof Pers zou min of meer kostendekkend zijn als zo’n 160 mensen voor het boek zouden intekenen, voor maar liefst EUR 85,- per boek. Het werden er 180. Voor de zekerheid lieten we er nog veertig maken, maar naar nu blijkt zijn die ook bijna allemaal verkocht. Johannes de Ziener heeft nu dus weer de status die het zo lang had…
Nieuwe belangstellenden worden op de wachtlijst gezet. Mocht die lijst enkele tientallen namen gaan bevatten, dan wordt een nieuwe herdruk overwogen.