29 Januari 2018

Reis naar Samos, Patmos en Efese

Ga naar overzicht

2 min

Deel op:

ecumenische Ontmoetingen en het Leerhuis Spiritualiteit in Rotterdam organiseren van 6-13 juni een reis naar Samos, Patmos en Efese. Wie wil er mee? Dat wordt nu geïnventariseerd.

Pythagorion op Samos.

Samos, eiland van de moeder-godin Hera en van de wijzen.
Patmos, het heilige eiland van Johannes de evangelist.
Efese, de heilige stad van de moeder-godin Artemis en van de apostelen Paulus en Johannes; de laatste heeft er ook zijn graf.

Wie gaat er mee

op een reis naar het Griekse eiland Samos, met haar groene bossen, hoge bergen en boeiende stadjes; met haar indrukwekkende orthodoxe kloosters en met de restanten van de klassieke Griekse cultuur?

Een ontspannende reis, in samenwerking met reisorganisatie Drietour, met vrije tijd op een overzichtelijk vakantie-eiland en vlakbij het mooie slenterstadje Pythagorion (ja, genoemd naar de beroemde geleerde!) en haar schilderachtige klassieke haven.

Er zijn twee kersen op deze toch al smakelijke taart:

  1. Een reis per schip en bus naar het heilige eiland Patmos.
  2. Een reis per schip en bus naar de indrukwekkende resten van de marmeren stad Efese op de vlakbij gelegen westkust van Turkije.

Leo de Jong o.p.

Uiteraard met plaatselijke gidsen, begeleiding door Co Elshout en met het historisch-spirituele overzichtsverhaal van Leo Raph. A. de Jong o.p. En dit alles vanuit één hotel met schitterend uitzicht, een eigen zwembad en op korte afstand van Pythagorion.

Datum: 6-13 juni 2018
Kosten: plm. € 1400

Heeft u belangstelling? meldt u zich dan bij Co Elshout, e-mail: mail@oecumont.nl

Of José van der Torre: tel: 0180-859955 of e-mail: leerhuisspiritualiteit@gmail.com

NB: Dit is nog geen inschrijving, maar slechts een inventarisatie, of er genoeg belangstelling is.

*

www.leerhuisspiritualiteit.nl